Städdag!

Jopp, idag städas det här hemma! Håller på med min rensning fortfarande också.. vart kommer allt skit ifrån egentligen? Kan inte fatta varför man spar en massa grejer som aldrig kommer användas.. Hittar en jäkla massa grejer som jag inte ens vet vad det är till.. Har kablar och grejer till förbannelse och ingen aning va de hör till..Men det är nog bäst att konsultera Marcus innan jag törs slänga sånt annars lyckas jag väl kasta nåt viktigt.

Idag blir Petras lilla plutt 1 månad, och Liam blir 15 månader.. grattis till dom! =)

Nä dags att sätta fart igen så jag blir klar nån gång =)

Ledig!

Shit va konstigt det känns att vara helt ledig.. Annars när man vart "ledig" och alltså inte ska iväg på nåt så har man ändå alltid haft haft skolarbete att göra som ligger på en.. har alltid haft nåt man måste göra i fyra år.. känns inte direkt som att jag är arbetslös faktiskt.. Det är svårt att fatta att jag itne ska tillbaka till skolan snart.
Idag börjar min andra lediga vecka... känns rätt lugnt än så länge men kommer nog bli jäkligt uttråkad om jag inte får nåt snart.

Idag ska jag dona lite här hemma.. rensa skafferiet och frysen.. och rensa ut massa annat skit tror ja..

Längtar till helgen nu! Jag och älsklingen ska åka till Gävle! =) Ska hälsa på Marcus syster, Petra och Tony och gullungarna och på kvällen blir det cruising. Det var längesen marcus va med till Gävle.. de gånger jag har åkt har varit i samband med skolan och då kan ju inte han följa med. Therese och Stanni ska såklart på bröllop så dom kan vi inte hälsa på.. och mamma ska iväg till Ockelbo.. så jäkla typiskt :( Tur att jag nyss träffat dom iallafall =)

Dags att göra lite nytta!


Skärpning!

Nu måste jag skärpa mig med skrivandet.. herregud flera veckor sen jag skrev.

Jobbade sista dagen på handläggarenheten i fredags. Blev bjuden på god lunch av de andra handläggarna på Radjos, mycket trevligt =) Skönt att vara ledig lite nu, men jag hoppas att det inte blir för länge :P Håller tummar och tår att det blir mer jobb där!


Åkte till Gävle i lördags =) Var med systeryster hela dan och åkte ut till Skutskät och hälsade på Petra och Tony och gullpluttarna såklart! Devin är så stor, och inte nå blyg längre. Fick t.o.m kramar och gos =) Lilla Elliott är såå söt =) Efter det kom mamma, Linda och Arja hem till Therese. Satt där ett tag och traskade sen till sommaryran eller va de hette. Det var i parken bredvid där Therese bor, så det var nära och bra =) Hade mycket trevligt =)

Mådde hur bra som helst på söndagen och hade mys med syster hela dagen. Fyllde år på måndagen och mådde itne riktigt lika bra, lyckats blivit förkyld såklart =( Var iväg och klippte håret så nu har jag knapp nå kvar (fortfarande väldigt långt men känns inte så).. kändes helt sjukt att tvätta håret, gick så jäkla lätt =)
Hade massa mys med mamma och sen på eftermiddagen kom pappa.

Åkte hem på tisdagen, förkyld och jävlig.. gjorde smörgåstårtor och på onsdagen kom Marcus familj och firade =)
Fick en bilstereo i present och det var välbehövligt kan ja lova.. har åkt utan musik sen i höstas :P

Älsklingens iphone 4 kom äntligen i onsdags.. men sim-kortet har inte kommit än så han kan inte använda den ändå... typiskt!

Ikväll vet jag inte vad det blir riktigt.. Marcus ska jobba imorrn iallafall.

Just ja, vi var ju på Rose 50-årsfest med tema 60-70-tal för några veckor sen.. såhär snygga var vi:haha =)

dags att äta någonting!

Trevlig helg!

RSS 2.0