Fredag!

Men nu ska det bli skönt med helg.. har haft en varm och svettig vecka på jobbet. men imorse var det riktigt kallt, skönt att frysa lite.. känns som det var längesen.

Fick brev i början av veckan där det stod "Vi ber dig plocka ner er kattbräda".. men skitkul! Haft ett helvete med katterna hela veckan.. ut går bra för om kan hoppa från balkongen eftersom det är sån liten bit ner.. men upp är värre... snart får man väl inte ha katter överhuvudtaget -.- blir så less!

Nu är det bara tre veckor kvar att jobba.. Tråkigt! Jag hoppas det dyker upp nåt mer där.. tråkigt att gå hemma bara :(

Marcus ska jobba imorrn så idag blir det lugnt. Får se vad de blir för kul imorrn.
Nästa helg ska jag iallafall till Gävle på Rose (pappas fru) 50-årsfest med tema 60-70 tal.. Jag och systeryster kommer vara såå fula haha.. får se om jag törs visa nån bild efter..=)

Petra ska ha bebis vilken sekund som helst nu så det väntar jag med spänning på iallafall :) Jag tror det blir en flicka jag men vi får väl se :)

Nu ska jag vila tills älskling kommer hem!

hejs!

Helg!

Nu har jag tagit helg! Så skönt att få vila lite. Det har varit så varmt att jobba den här veckan så man är ju helt slut.
Imorgon kommer systeryster och mammsa och hälsar på wiiee :) Känns som att det var evigheter sen nu! Ska bli kuligt :)

På något väldigt underligt vis så klarade jag den sista tentan. Hur tusan det gick till förstår jag inte. Jag var helt säker på att det gick åt helskotta. Det var itne det lägsta godkända betyget heller, det var ett D. 
glad blev jag :) Tog några glädjeskutt på jobbet när jag såg det :P
Så nu kan jag säga att jag inte fick ett enda IG på 4 år på högskola ;)

Idag ska vi hem till malin och Löken och umgås lite. Stackars Marcus har sista helgen nu innan semestern är slut :(

Trevlig helg!


Hejs


RSS 2.0