Söndag!

Har haft en härlig långhelg! :) Hade trevligt hos marcus mamma på midsommarafton, lite tråkigt bara att det regnade som tusan då vi fick mest vara inne.

ska fixa lite bilder sen..kameran blev kvar där så det får vänta lite.

Hade mysdag igår med älsklingen.. var och storhandla lite på dagen sen hade vi filmmys och åt ost och kex :)

Har mest slöat hittills idag.. ska tvätta ikväll.. Imorrn är det jobb igen! Det är jäkligt mycket att göra men roligt :) marcus har två veckor kvar på semestern han :)


Känns som att det blir mer och mer sällan jag skriver.. men har ju lite mer för mig nu än förr.

Nu ska jag göra sallad. potatisgratängen står i ugnen och fläskfilén ligger på grillen :)


Hejs!

Lördag!

Nu har jag vart riktigt dålig på att skriva.. haft så mycke så det har inte blivit av.
Det går bra på jobbet iallafall. Jobbat två veckor nu.. det är mycket att ta in men det är roligt :)

Igår var det examensavslutning! fast jag jobbade istället för att åka till Gävle ;) Så nu är socionomutbildningen klar.. får se om det blir en omtenta i socialrätten i augusti eller inte bara.

Idag ska vi åka till stan i regnet och köpa present till Mats som fyller år och sen dit och fira honom :)

Nu blir det kaffe och mys i soffan :)

Hejs!


Fredag!

Jahapp, då var sista tentan gjord. kändes inte bra, den var riktigt jäkla svår så det finns risk att jag måste göra om den i augusti :( Bara att hålla tummarna att jag lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng för ett E...

Är ganska jäkla trött efter denna vecka kan ja säga.. så nu ska det bli skönt med helg..vila upp mig lite så är det nya tag med jobb på måndag. marcus jobbar sista dan imorrn sen har han semester.. är lite avundsjuk faktiskt..men det är ju kul att få jobba också :)


Nu ska jag vila tills älsklingen kommer hem.


Trevlig helg!

Måndag!

Och jag har vart min första dag på sommarjobbet..lite halvtrött i skallen nu. Blev en lite konstig dag. Va nån jäkel som backa in i bilen så jag fick sitta på polisstation och vänta i en evighet..
Stackars min bil :( Blir så less på folk som drar utan att lämna lapp eller nåt..

Nu slutar älsklingen snart så jag ska hoppa in i duschen och börja med maten.. sen försöka somna i vettig tid så jag inte är helt borta imorrn.

Hejs!

Tisdag!

Nu är jag glad! Fick betyg på tentan idag.. det blev ett D. var ett halvt poäng ifrån C..men det gör inget.. hade nöjt mig med ett E också..huvudsaken jag är klar =) Nu är det bara en enda tenta kvar.. nu hoppas jag att jag klarar den också för isf har jag klarat mig igenom 4 år på högskolan utan ett enda IG :P

Håller på pluggar idag igen..Marcus är ledig så jag ska försöka blir klar relativt tidigt.. men det går segt. Hinner inte med så mycket plugg imorrn..har föreläsning 13-16 och på torsdag åker jag till Gävle så då blir det inte heller så mycket gjort och på fredag är det seminarium.. blir nog till att plugga lite på helgen också..

Försöker laga extra mycket mat den här veckan så jag får ihop lite fryslådor så det finns de dagar jag inte orkar göra mat när jag jobbar.. gjorde pannkakor på 1½ liter igår.. fick ihop 5 matlådor av det som blev kvar.. Ska göra skinksås idag tänkte jag så det blir lite fler. Kommer nog bli några dagar som jag absolut inte orkar laga mat när jag kommer hem.. speciellt i början.

Sätta fart nudå så jag blir klar nångång :)

Hejs!

RSS 2.0