Onsdag!

och jag är sjuk :( Blev hemma från fältstudierna igår.. blir så less. men bättre nu än nästa vecka iaf. har fullt upp då. har ont överallt.. halsen, öronen, magen, huvet, bihålerna... ont i ryggen och höfterna för jag låg hela dan igår..

har pluggat lite nu på morron.. uppgiften ska in idag. men nu är jag klar.. så nu ska jag vila resten av dan.. kommer ju knappast bli bättre i ryggen av det, men vad gör man? har en massa inspelat att titta på iallafall :)


Hejs!
 


Måndag!

Har haft en mycket trevlig och bra helg. Var hos Malin och Löken på fredan och träffade dom, therese, Lotta, mats och Liam och Mille såklart :) På lördagen var jag med Marcus på jobbet och pluggade medan han jobbade..och så en sväng på stan med Malin. på kvällen umgicks vi med Marcus mamma som var barnvakt åt Liam. Städade igår på dagen, skönt att ha det gjort..har inte riktigt tid med det i veckan. Var hos Malin och löken igen på eftermiddan och kvällen och gjorde stek :)

Idag pluggar jag igen.. har lite kvar att göra innan inlämning på onsdag. ska på fältstudier imorrn igen så det blir inte så mycket gjort då.

Nu är det dags att sätta fart igen..

Hejs!

Torsdag!

Vaknade imorse och såg att det snöade..fyfan. Då hade jag ingen riktig lust att kliva upp kan ja säga. det har slutat nu iallafall,.. kan ju hoppas att det räcker så.

Var på fältstudier på kris igår igen, heldag. Mycket trevligt och intressant, härliga människor där :) var helt slut när jag kom hem. Bara två dagar kvar nu. Åkte hem till Malin på kvällen och lagade mat och kollade på film :)

Idag pluggar jag..lite segt, men det går framåt iallafall.. tur att jag skriver tillsammans med sandra, hade inte orkat skrivit denna uppgift själv. ska försöka skriva så mycket som möjligt nu, så kan jag ta igen lite serier jag spelat in på eftermiddan :)

Fick ett C på tentan iallafall, mycket nöjd :)

Fick äntligen mitt paket från HM idag tog lite tid. har fortfarande en tunika kvar att få.. vecka 15.. beställde vecka 8 så liite segt sådär :P

dags att sätta fart igen!

Hejs!


Tisdag!

Underbara sol! :) Man blir så mycket piggare när det är soligt. Hoppas detta väder håller i sig ett tag.. orkar inte med att det blir kallt och jävligt igen.

Idag är det plugg igen som gäller. Fick lite gjort igår, men inte tillräckligt.. imorrn är det fältstudier hela dan så då blir det inget gjort med uppgiften.

Jag och Marcus var duktiga och städade båda bilarna i lördags, eller ja.. jag städade båda bilarna och han höll på med massa annat.. han hitta massa han kunde skruva och dona med, praktiskt va? ;) han fixade iallafall tyget på mina framsäten så dom sitter fast som dom ska.. sitter nå jäkla skenor där som ska hålla det på plats men dom hade lossnat.
 iallafall så skulle vi tvätta dom utvändigt på söndagen.. åkte in till stan med båda bilarna.. och jag tror tamefan hela Hudik skulle tvätta samtidigt.. var fullt i alla gör det själv-hallarna, och kö efter dom.. skitkul. kom hem igen med skitiga bilar.. får prova igen i helgen.. men är det sol ute så ska visst alla tvätta, så då är det ingen idé..

29:e är det dags att åka till Gävle igen! Ska till skolan den 30:e, sen har jag tagit mod till mig att boka en klipptid den 31:e (behöver såklart inget mod för att ringa och boka, utan till att klippa mig :P), där tänkte jag försöka boka in en träff med mina bästa tjejer också (vad sägs Petra?=), var bra längesen nu. sen den 1:a ska jag till den förbaskade tandläkaren och dra ut min förbaskade tandjäkel, sen åker jag hem igen.

Väntar på kläder från HM.. har väntat i massa veckor nu.. står leverans den 10:e..tycker jag borde få en avi snart..

dags för frukost.


Hejs!

Torsdag!

Så var det torsdag då.. den här veckan har gått superfort..

Vaknade med huvudvärk idag.. sovit så konstigt så det är väl därför.. Ska försöka komma igång med uppgiften lite idag. ska åka in till stan och hämta ut ett paket som mamma skickat också.. självklart med dhl så jag inte kan hämta ut det här i igget.. men nyfiken som man är så vill ja inte vänta tills imorrn när jag ska till stan på fältstudier :P

går 9-12 imorrn.. lagom det :P ska käka lunch med bästa Sandra och Helene efteråt :)

Nu ska jag kurera huvudvärken, ta ett bad sen åka till stan.

Hejs!


Tisdag!

Jäklar va snön har smält bort mycket, så skönt att få åka på asfalt igen :) Idag är det lite kallare, och det flyger lite snö i luften. förhoppningsvis blir det inte värre än så iallafall.

Har en väldigt lugn vecka. har inte fältstudier igen förrän på fredag.. ska väl sätta fart med uppgiften lite också, men annars är det ingenting.. skönt att ha det så ibland också :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite sånt som jag spelat in på boxen, ta igen lite :)


Hejs!

Onsdag!

och vi har äntligen fått fältstudieplats! :) kursen började i måndags så det var på tiden kan ja säga :)
På fredag är första dagen på kris :)

Håller på att färga peruken nu.. ska skölja ur de om ett tag sen är det dags att tvätta.. Blev ju ledig imorrn också nudå så imorrn ska jag städa :)

skulle ha åkt till Gävle i måndags egentligen..men det vart sånt jäkla oväder så jag struntade i det.. tur var väl det för lärarn hade inte heller kommit.. hade jag blivit galen om jag åkt i onödan.

idag blåser det som tusan.. hela balkongen vibrerar.. lite drygt att gå ut till tvättstugan i det här, men det får gå ändå :)

Lite kaffe nu, sen sköljning :)

Hejs!

RSS 2.0