Äntligen dags!

Sitter i bilen och väntar på att systerysters tåg ska komma in! Äntligen är dagen här :) vaknade 6.30 i vanlig ordning och har städat hela huset och tvättat.

Snart får jag kramas!:)

Trevlig helg!


Snart helg!

Haft riktigt fullt upp denna vecka! Men snart är det helg och då kommer min älskade systeryster hit. Längtar så jäkla mycket nu <3


Aj aj aj..

Städar och tvättar för fulla muggar och skulle flytta på en 10 liters hink med tapetlim och tappar den på min stackars tå som nu gör jävligt ont och blöder.. Attans! :(


Snöstorm!

Ja, här är det snöstorm. Har varit i Bollnäs idag med jobbet och vi drog oss hem lite tidigare när ovädret dök upp! Måste dock ut en sväng igen och handla lite, sen blir det filmmys med älsklingen!:)

Trevlig helg!


Spooky

Tar en rökpaus från Paranormal activity 3, blir ju alldeles svettig! Phu!


Blää :(


Söndag!

Hur tusan blev det söndag helt plötsligt? Tiden går väldigt fort när man renoverar!

Målat allt en gång till på morgonen idag, jag hoppas att det räcker så! Ska sätta fart med tvätten snart sen vila lite också och ladda för en ny arbetsvecka!

Hejs!


På g!

Sängen är på plats! Nu är vi redo för gäster:)

Marcus håller på slipar i nästa rum och jag ska fortsätta måla när han e klar :)


Sängdags!:)

Drar iväg och köper en säng till gästrummet!:)


Målning!

Marcus har spacklat en gång till, jag har målat elementet och balkongdörren!:) den här gången går det undan!:)

Nu blir det ett bad sen slappa resten av kvällen! :)


Tapeter!

Nya tapeter och färg till tak, lister, fönster och balkongdörr inhandlande!


Fortsättning!

Sovrummet klart i måndags och igår påbörjades nästa rum! De mörkblå tapeterna är nerrivna och skavankerna spacklade! Dags att börja välja tapeter igen! :)


Färdigt!

Äntligen färdigtapetserat för denna gång! Blev kanonbra, men tror inte att Marcus går med på att tapetsera vågrätt fler gånger ;)


Full fart!

Snart bara fondväggen kvar!:)


Hälften gjort!

Har tapetserat halva sovrummet idag.. Höll på få nå psykbryt i början när det inte funka alls.. Men sen fick vi in snitsen! Gav nyss upp och har två väggar kvar att göra imorgon.


Långledig!

Igår kl ett gick jag på långhelg!:) ledig till på tisdag känns underbart! Jag städar och Marcus slipar väggar. Sen blir det tapetsering (äntligen)!

Glad påsk!


RSS 2.0