Helg!:)

Kommunfest igår! Väldigt trevligt och bra underhållning med bröderna Rongedal och Patriks combo. Jag gjorde kväll tidigt och var hemma före 24, nöjd med det beslutet idag ;) idag är det 3-årskalas för Liam:)

Trevlig helg!


Tröttmössa!

Såå trött idag! Låång dag på jobbet med tjänsteresa till Sandviken.. Liite vanskligt att inte kunna hälsa på min kära mamma när man är i hennes stad!:(
Teo (katt) har fått mask! Blir galen. När han kommer in blir det att försöka tvinga ner maskmedel i halsen på honom.. Återstår att se om vi överlever det.. Känns ju livsfarligt!;)

På fredag är det kommunfest! Jag har så jäkla ont i min fot så det känns som att det blir en lugn och tidig kväll för min del.. Dansgolvet är ju uteslutet, vilket i vanliga fall är det ställe jag tillbringar mest tid när det vankas fest.
På lördag är det kalas för Liam som fyller 3 år! Lillgubben :)
På söndag vankas det storhandling och trädgårdsmässa på Coop.
Full fart!:)

Väntar med spänning på att se om min "mossodling" fungerar! Tänkte att det skulle bli lite finare med mossa på trämuren på baksidan än de halvruttna stockarna :p hittade "receptet" på http://idemakeriet.blogspot.se/2012/02/mossgraffiti.html?m=1
Återkommer med resultatet!:)

Nu är det dags för operation "maskmedel i väldigt bestämd katt med väldigt vassa klor" ;)

Hejs!


Bröd!

Blev lite mer brödbak idag. Lantbröd, lättbakat, gott och billigt.. Men inte direkt nyttigt :p

Klädkammaren är rensad.. 2 1/2 säckar med kläder.. Skönt!:) lite lättare att se vad man har nu!:)


Myshelg!

Haft en väldigt lugn och skön helg. Donat massor hemma och vi balade supergott bröd igår :) har precis intagit lite lunch och ska sätta igång och rensa klädkammaren.. Har så sjukt mycket kläder och använder knappt en tredjedel av det så nu åker mycket..!:)


Låång helg!

Det känns helt fantastiskt att det bara är fredag idag. Har haft söndag hela dagen med städ och tvätt så det känns extra skönt nu! :)

Dags att sussa!


Nuså

Håller på återhämtar mig efter en förjävlig förkylning.. Hostan hänger väl kvar ett tag dock. Idag är det städ och tvätt som gäller. Inte städat på två veckor så det är välbehövligt nu kan jag lova. Använde nytt sköljmedel sist jag tvättade vilket gjorde att kläderna luktar gammal disktrasa så det är bara att tvätta om :(

Ser ut att bli finväder idag, men det kan inte hjälpas. Får ta lite kaffepauser på altanen :)

Hejs!


Underbar helg!:)

Haft det väldigt mysigt och kul i helgen med min fina syster! Hon åkte hem igårkväll så nu känns det väldigt tomt här. Idag är det ledigt och jag har handlat o tvättat och suttit en stund på altanen i det superfina vädret, riktigt jäkla varmt idag! :)


RSS 2.0